natuurlijk

Het Hof van Salland, verhoging bezettingsgraad en omzet. 

Dat is een ruime lokale horeca gelegenheid met sporthal, café en zalen. Met passende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, feest- en rouwpartijen, gewoon borrelen of zaalsport. En met gratis ruime parkeergelegenheden. 

In een spontaan gesprek gaf de  bedrijfsleider aan dat  veel bedrijven en particulieren hun uitgaven aanpassen aan de huidige economische situatie en dat dit in veel  ondernemingen waaronder ook in de horeca voelbaar is. Hij moest  “extra inspanningen verrichten om het huidige, goede omzetniveau op peil te houden en zelfs te verbeteren, hetgeen natuurlijk  een uitdaging is,.die ik graag aanga”  zoals hij zei.  Omdat die extra inspanningen natuurlijk gepaard gaan met veel extra tijd bovenop een toch al vol bestaan van een horecaman,  is elke ondersteuning  welkom, zeker omdat hij zich dan “ bezig kan houden met de core-business” .
Natuurlijk gaf ik daarop aan wel iemand te weten die hem zou kunnen helpen … . Na enkele (gratis) intake- gesprekken hebben we besloten een win-win situatie te gaan creëren met als doelstelling de bezettingsgraad en de
Hof van Salland, Diepenveen
bezoekersaantallen voor de diverse onderdelen te gaan vergroten. Dit op basis van mijn expertise in sales en marketing, van analyse van de bestaande situatie tot multimediale communicatie, van prijsstelling tot houding en gedrag van medewerkers. Alle aspecten van optimale bedrijfsvoering passeerden de revue en werden in open houding doorgelicht. De kern van deze case zit erin om in deze situatie ervoor te zorgen dat ondanks afnemend klantbezoek over de hele linie in de horeca, die klanten die nog wel gebruik moeten of willen maken, dan voor het Hof kiezen.
Hof van Salland - Diepenveen
Dat betekent proactiviteit, creativiteit in het zoeken en vinden van (groepen van) klanten en een combinatie van afgestemde communicatie en prijsstelling. Veel horecaondernemers zijn in hoge mate klantvriendelijk…. Als klanten eenmaal binnen zijn, maar ze zijn vaak niet gewend aan proactief werven met een juiste mix van commercie en communicatie. We hebben acties gezet op te verbeteren punten en op behoud en uitbouw van goed lopende zaken. Passend op het karakter van bedrijf en bedrijfsleider. Sociaal en zakelijk, vriendelijk en confronterend. Doelgericht, in de wetenschap dat heel veel gaat goed, maar veel ook beter kan. 
Ter concretisering gaan we ook een bestaand evenement gebruiken om te bewijzen dat de gekozen benadering leidt tot hogere omzetten en bezoekersaantallen met alle spin-off van dien. . “The PianoHouse “ komt 19 februari a.s. naar Het Hof van Salland. Iedereen is welkom en opgave via “contact” op deze website kunt u aantrekkelijke kortingen krijgen op de entreeprijzen van dit en komende evenementen.

Gewoon even
contact opnemen.

Waartoe een partijtje biljart en een open houding al kan leiden. Contacten zijn overal te vinden, de omzet ligt op straat, of in een café of zalencentrum of bij u… uw klanten of klanten die u nog niet eens kent. Waar u even naar moet zoeken….Samen met mij? Natuurlijk!